F A K E S M I L E


ENTRY ABOUT LINKS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW

PHOTO CONTEST ' BE YOURSELF ' BY HANNA NABIELLA
Assalamualaikum


Bila dah nak nak habis tahun nilah, semua orang buat Giveaway, contest, etc. Aku agak malas nak masuk GA as kalau GA kena ada banyak syarat ; kena like page, follow blog, follow twitter dan sebagainya. Fahamilah aku sebagai gadis yang pemalas keke. So, aku join contest ini jeee~

Klik banner bunny ni kalau nak join yeah baby ? ~



Okay dan untuk contest ni, aku mempertandingkan ( ayat tak boleh blah ) dua gambar aku yang tak diedit atau anything else ._.




Okay like seriously, syarat dia tak silap aku mintak 2 gambar maksimum. Aku letak tiga ;p Sokayy lah, aku nak semua blogger kenal mak aku yang tercinta ni :*

Dan contest ini jugak memerlukan kita menulis kata-kata yang memberikan kita semangat atau inspirasi ;

God is the best listener and you no need to shout, not cry out loud. Because He hears every silent prayer of a sincere heart

Kata-kata ini selalu beri semangat kat aku. Membuatkan aku selalu beranggapan, yang kita cuma perlu berdoa dengan ikhlas kerana Allah itu Maha Mendengar lagi Maha Mengetahui :)

I guess this just the end for today . Hasta la vista, amigos ~

2 comment[s] | back to top