F A K E S M I L E


ENTRY ABOUT LINKS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW

Driving me crazy
Assalamualaikum andd ...



GIF ni aku buat pukul 4 pagi tadi hihik macam jadah je ._.

Anyway, just wanna say Happy birthday to Lee Jinki atau lebih dikenali dengan Onew yang ke -- *kira kira* entah lah tihtih. Dia bukan bias aku laahhh :|



Happy birthday to you, Onew oppa. May God bless you. Al SHAWOLS wishing you happy always :) Take care of your health oppa and please take good care of SHINee. And want you to know, all of you always shine my day. Thank you oppa. Always happy and eat chicken a lot ^^ Saengil chukkahae. Saranghanda :)

Oh jugak. Jugak? Haha hari ni birthday B-Bomb jugak ^^


Haha, oppa. Annyeong haseyo :) Happy birthday to you oppa. Though I'm not really a fan of you and Block B, but as a Kpopers, just wanna say thank you for all the music that Block B had made. Oppa, saengil chukkahaeyo :) Saranghanda ^^

Hihi English aku macam taik ._. Bapak aku tanya boleh tak ajar dia cakap BI bagi fluent sikit :) Ehh, no hal bah. Fluent banyak pun takpa. Kita speaking dua orang, bagi ibu tak paham keke xD


Psh, saje nak selitkan gambar bias baru aku ._. 

Dahlah, sampai di sini sahaja. Kalau aku rajin, aku update ye sayangs :) Aku nak sambung tengok BTOB Diary . Ppyong~



0 comment[s] | back to top