F A K E S M I L E


ENTRY ABOUT LINKS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW

Kim Jong Dae








Asalamualaikum, anyeong :)

Kim Jong Dae. I just can't stop loving you. AT ALL. Your high-pitched voiceu melt me just like
*petik jari* that. Wakaka, even Kai dah turun ke tangga ke-2. Tapi bila aku tengok EXO K punya, memang lah Kai naik number satu balik. Lol, pendirian tak tetap xD



Oh yeah, Jongdae. Kau buat ku jadi gilaaa :**** Lots of kisses for you, one and only Chen. Aku fanatik gila dengan Chen, sampai aku sanggup belajar tulis cina nama Chen. Aww, sweet kan aku? //dush.

Lay pun tak kurang hebatnya. Suara lembut dia. Argh, comel betul Zhannggg xD

Dah, aku post sebab fangirl melampau. I love you Chen.

Dan aku dah menginjak ke umur 15.

Sama tarikh dengan Yoseob punya hari jadi.

Good luck untuk PMR aku.

9A+ straight. Amin~














Bye. Aku sayang Chen.

















Aku sayang Chen.

















Aku sayang dia lagi.















Dan lagi.














Aku sayang Kai gak.

















Tapi Chen tetap bertakhta.

















Chen number satu.







K, bye.











Chen, I love you .











So much.















Countless.













Tak berbatas cinta aku pada kau //ayat.









Careless.










Careless.













Shoot.












Anonymous.











Anonymous.












Heartless.









Mindless.












No












One












Who










Cares











About











Me










I love you Chen :*





*faints*

0 comment[s] | back to top