F A K E S M I L E


ENTRY ABOUT LINKS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW

Title ; // Giveaway Oh ! My birthday by Fatin Nazurah
Assalamualaikum, annyeong haseyo :)

Untuk Haniza, Haliza and Arissa chinggu, korang pergi older post eh ;3 Ni untuk GA

Yeah, thanks dekat  Siti Nurazwina kerana tag saya :) Ugh, actually bukan taknak masuk GA ni, sebab syarat yang dia bagi banyak sangat. Naik terkentut aku baca. Tapi aku gagahkan jugak sebab tuah ayam nampak di kaki, tuah kita siapa yang tau ;3 Click pada banner untuk join ...




TAGS;
Haniza unnie
Haliza unnie
Husna Hamzah unnie

THE AWESOME SPONSORS;
1. Rantai Silver x1 by Jaja Sutera
2. T-shirt Muslimah x2 by MoonMay Fabulous Close 
3. Angry Bird Keychain x3 by Greenpanda 
4. Doodle x2, Topup Maxis x1 by Azzah
5. Simple Long Cardigan Pink, Yellow, Blue x3 by FANATIQUE
6. Shawl x1 by Dieya Collection
7. 2 untit brooch for 1 winner by Hotz Mumma-My Blog-my-STORY-My Life
8. Gift Box Chocolate by Ri Do Ma
9. Header Awesome * Transparent * x2 & Cursor x2 by Zurah

----------------------------------------------------------------------------------------

SPECIAL ENRTY FOR DIEYA COLLECTIONS

DIEYA COLLECTIONS

Dieya Collection. Salah satu Online Shop yang menjual pelbagai barangan tak kira untuk para 
lelaki mahupun perempuan. Sesuai untuk semua :)

Mask Arang
- menarik keluar Blackhead dan Whitehead di wajah anda.
Nak cuba? Klik Album ini -- CLICK HERE --

Bag Cute
- Sesuai untuk anda yang nak kelihatan comel selalu separti beg ini .. :)

Watch For Men
- Nak bergaya? Untuk para jejaka sekalian, jom terjah page ni.


- comel sangat kan kasut ni ?


Nak semua ni? Nak tak? Nak tak? Macam-macam online shop ni jual. Jangan lupa LIKE
page mereka di Facebook untuk koleksi yang sangat best dan woow gitu. 


Mintak maaf Miss Azwina sebab copy paste post awak bulat-bulat. Sebab saya tengah sakit time ni ;3
Ppyong~

2 comment[s] | back to top